VOOR IEDER WAT WILS

Noorderhaven wordt een fijne thuishaven voor iedereen. In het totaal komen er zo’n ca. 1.100 woningen in alle soorten, maten en prijsklassen. Huren of kopen, een huis met een tuin of een appartement. U vindt het in Noorderhaven! Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van de koopwoningen.

kade-zuid-start-verkoop-fase-1-appartementen

KADE ZUID

VERKOOP GESTART

In Noorderhaven Zutphen komt het prachtige nieuwbouwplan Kade Zuid. Hier komen 150 luxe koopappartementen. Omringd door water, gekleurd door groen, gesierd door een grote variatie aan appartementen. Gelegen op een prachtige locatie tussen de IJssel en het Koelhuis. Tussen de Noorderhaven en de IJssel kunt u heerlijk ontspannen wonen dichtbij de stad.

Bekijk het project »

VELD 21

PROJECT IN VOORBEREIDING

Waar stad en uiterwaarden elkaar ontmoeten. In VELD 21 geniet je van de rust, natuur en weidsheid van de uiterwaarden en IJssel maar ook van het levendige, energieke en moderne van Noorderhaven en de binnenstad van Zutphen. Hier komen circa 75 grondgebonden woningen en circa 75 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen. Een fraai landschapspark verbindt de woningen met elkaar en met het omliggende landschap. Informatie over de appartementen volgt te zijner tijd. Meer weten over de grondgebonden woningen?

Bekijk PUUR21 »

kade-noord-zutphen-noorderhaven

KADE NOORD

[ allen verkocht ]

De appartementen van fase 1 hebben bijna allemaal uitzicht op de IJssel m.u.v. enkele appartementen in blok G die uitkijken op de nieuwe haven. Daarnaast kijkt een deel van de appartementen van blok I en J uit over de prachtige binnentuin. Fase 1 en fase 2 zijn reeds in verkoop gegaan en zijn beide geheel verkocht.

sociale-huurwoningen-zutphen-noorderhaven

IEDER1: SOCIALE HUUR

SOCIALE HUURWONINGEN EN APPARTEMENTEN

Huis of appartement huren in Noorderhaven? Dat kan. IEDER1 biedt, woningen en appartementen te huur aan in de sociale huur sector. Zoekt u een sociale huurwoning, dan kunt u terecht bij Woonbedrijf Ieder1 voor meer informatie over beschikbare woningen of appartementen in Noorderhaven.

Lees verder

vestada-vrije-sector-huurwoningen-zutphen-noorderhaven-rechts

VESTEDA

VRIJE SECTOR HUURWONINGEN EN APPARTEMENTEN

Bent u geïnteresseerd in een vrije sector huurwoning of appartement? In veld 11 en 12 verhuurt Vesteda 7 ruime eengezinswoningen en 119 comfortabele appartementen. De verhuur is gestart en de woningen worden naar verwachting mei 2020 opgeleverd.

Heeft u interesse? Meld u dan aan via de website: www.hureninnoorderhaven.nl

WE HELPEN U GRAAG VERDER

U kunt ook direct contact opnemen met de makelaar of Heijmans. Ook ontvangen wij u graag in het infocentrum Noorderhaven in de Broodfabriek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van een keuze.

COMMERCIEEL MAKELAAR

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen

Jan Wiggers
zutphenbog@thomapost.nl
06-20365468
www.thomapost.nl

Neem direct contact op

| |

WONINGBOUW MAKELAAR

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Lokenstraat 6-8
7201 MP Zutphen

Marcel Bourgonje
zutphen@egginkmaalderink.nl
0575-514124
www.egginkmaalderinkzutphen.nl

Neem direct contact op

| |

COMMERCIEEL MAKELAAR

Horecamakelaar Klaassen

Wiekenweg 56B
3815 KL Amersfoort

Marije Brinkman
m.brinkman@klaassenbv.nl
06-23087677
https://klaassenbv.nl/

Neem direct contact op

| |