Kade Noord

Waar wonen beleven is.

KADE NOORD is een uniek project. Nergens in de buurt van Zutphen kunt u zo mooi wonen in een nieuwbouwwoning/appartement. Het plan bestaat uit 18 woningen in het hogere segment en 114 appartementen/maisonnettes, waarvan een overgroot deel een schitterend zicht heeft op de nieuwe haven of de rivier de IJssel. Daarnaast liggen alle woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Deze wordt gerealiseerd boven de gezamenlijke parkeergarage.

KADE NOORD is een vertaling van de huidige IJsselkade naar een nieuwe KADE in een modern vormgegeven jas. Met de strakke, kubistische, urbanistische vormgeving, de diverse zwarte schuine dakvlakken van de appartementen die zicht hebben op de IJssel en het vervlechten van gevels, ontstaat er een markante kade. De lichte appartementen en woningen omringen een schitterende binnentuin. Dit soort unieke hofjes/tuinen vindt u ook terug in het oude centrum van Zutphen. Zo blijven typische Zutphense kenmerken in de toekomst gehandhaafd.

De 18 woningen die ontwikkeld worden, krijgen een gebruiksoppervlakte van circa 160m t/m circa 210m2. De appartementen variƫren van circa 60m2 t/m 160m2, aan de IJsselzijde beginnen de appartementen vanaf circa 120m2. De start verkoop voor dit project staat gepland voor eind 2017 of begin 2018. Op de website nemen wij u steeds een stukje verder mee in de ontwikkeling van dit markante project.

Op de hoogte blijven van dit unieke project? Schrijf u zich dan hiernaast in voor de nieuwsbrief.

Kade Noord