Kade Noord

Waar wonen beleven is.

KADE NOORD is een uniek project. Nergens in de buurt van Zutphen kunt u zo mooi wonen in een nieuwbouwwoning/appartement. Het plan bestaat uit 18 woningen in het hogere segment en 114 appartementen/maisonnettes, waarvan een overgroot deel een schitterend zicht heeft op de nieuwe haven of de rivier de IJssel. Daarnaast liggen alle woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Deze wordt gerealiseerd boven de gezamenlijke parkeergarage.

KADE NOORD is een vertaling van de huidige IJsselkade naar een nieuwe KADE in een modern vormgegeven jas. Met de strakke, kubistische, urbanistische vormgeving, de diverse zwarte schuine dakvlakken van de appartementen die zicht hebben op de IJssel en het vervlechten van gevels, ontstaat er een markante kade. De lichte appartementen en woningen omringen een schitterende binnentuin. Dit soort unieke hofjes/tuinen vindt u ook terug in het oude centrum van Zutphen. Zo blijven typische Zutphense kenmerken in de toekomst gehandhaafd.

De 18 woningen die ontwikkeld worden, krijgen een gebruiksoppervlakte van circa 160m2 t/m circa 210m2. De appartementen variëren van circa 60m2 t/m 160m2, aan de IJsselzijde beginnen de appartementen vanaf circa 120m2. De start verkoop voor dit project staat gepland voor eind 2017 of begin 2018. Op de website nemen wij u steeds een stukje verder mee in de ontwikkeling van dit markante project.

Op de hoogte blijven van dit unieke project? Schrijf u zich dan hiernaast in voor de nieuwsbrief.

Informatieavond eengezinswoningen
Op donderdagavond 16 november organiseren we een informatieavond betreft de eengezinswoningen van KADE NOORD. U bent van 19.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom in De Broodfabriek aan de Lijmerij 23. Wilt u deze informatieavond ook bijwonen?

Tijdens deze avond presenteren wij de uitgewerkte plattegronden en optionele indelingen voor de woningblokken A, D en F.

Woonblok A komt te liggen aan de Schamperdijkstraat en de woonblokken D en F aan de Nieuwe Kade, langs de haven. De verwachte prijsrange zal voor de woningen aan de Schampersdijkstraat (circa 160 m2 woonoppervlakte) liggen tussen de €320.000,- en €350.000 euro,- vrij op naam.
De eengezinswoningen aan de Nieuwe Kade (ruim 200 m2 woonoppervlakte) liggen in een prijsrange tussen de €500.000,- en  €550.000,- vrij op naam. Deze woningtypes zijn allemaal voorzien van een kelderberging, bereikbaar vanuit de woning.

De prijs is afhankelijk van afwerkingsniveau van de woningen. Hierover gaan we tijdens de informatieavond graag met u in gesprek.
Over de blokken C, D en E volgt binnenkort meer informatie.

Informatieavond appartementen
In december verwachten wij een informatieavond te organiseren voor de appartementen die zicht hebben op de IJssel. Het betreffen de woningblokken G, H en I. Tijdens deze informatieavond zijn er diverse plattegronden van appartementen uitgewerkt en tonen wij u de aangepaste plattegronden van deze blokken. Prijsindicaties voor de appartementen langs de IJssel (circa 130 m2 t/m 240 m2) vanaf circa €500.000,- vrij op naam. Over de blokken B, C en E volgt binnenkort meer informatie

 

Maquette KADE NOORD

Impressie Blok D, E en F: Havengevel

 

Kade Noord