Kade Noord

Waar wonen beleven is.

KADE NOORD is een uniek project. Nergens in de buurt van Zutphen kunt u zo mooi wonen in een nieuwbouwwoning/appartement. Het plan bestaat uit circa 116 appartementen en 18 woningen. De meeste woningen hebben een schitterend zicht op de nieuwe haven of de rivier de IJssel. Daarnaast liggen alle woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Deze wordt gerealiseerd boven de gezamenlijke parkeergarage.

De verwachting is dat KADE NOORD Q2 2018 in verkoop gaat met blok G,H, I, J.

Informatieavond appartementen E

Op maandagmiddag 26 maart organiseerden we een informatiemiddag voor de appartementen aan de Havenzijde van het blok E.

Het betreft hier de appartementen in het blok E met uitzicht op de haven. De gebruiksoppervlaktes liggen tussen de ca. 80m2 en 175m2, en deze appartementen hebben een prijsindicatie vanaf circa € 255.000,- v.o.n. t/m circa € 695.000 v.o.n.

Het is nu mogelijk om uw voorkeurskeuze voor dit blok kenbaar te maken.

Informatieavond appartementen G, H, I en J

Op maandag 18 december 2017 organiseerden we een informatieavond voor de appartementen van KADE NOORD. Het betreft hier de appartementen in de blokken G, H en I met uitzicht op de IJssel. De gebruiksoppervlaktes liggen tussen de circa 130 m2 en 260 m2. Deze appartementen hebben een prijsindicatie vanaf circa €500.000,- vrij op naam.

De appartementen onder dit prijsniveau (vanaf circa €300.000,- vrij op naam) bevinden zich in blok J, waar men op de hoek van de Schamperdijkstraat zit.

Tijdens deze avond presenteerden wij de uitgewerkte plattegronden van een aantal appartementen binnen de appartementenblokken G, H , I en J.

 

Voorkeurskeuze

Vanaf woensdag 27 december 2017 heeft Eggink Maalderink zoveel mogelijk koppers gekoppeld aan één van hun voorkeursnummers. Wilt u ook graag gekoppeld worden aan een bouwnummer? Dan kunt u contact opnemen met Eggink Maalderink. Zij kunnen u vertellen welke bouwnummers op dat moment nog beschikbaar zijn. De informatie van de appartementen G,H,I,J  en het inschrijfformulier kunt hieronder downloaden. U kunt dit formulier inleveren bij Eggink Maalderink.

 

Woningblokken A, D en F

Op donderdagavond 16 november organiseerden we een informatieavond betreffende de eengezinswoningen van KADE NOORD.
Tijdens deze avond presenteerden wij de uitgewerkte plattegronden en optionele indelingen voor de woningblokken A, D en F.

  • Woonblok A komt te liggen aan de Schamperdijkstraat en de woonblokken D en F aan de Nieuwe Kade, langs de haven. De verwachte prijsrange zal voor de woningen aan de Schampersdijkstraat (circa 160 m2 woonoppervlakte) liggen tussen de €320.000,- en €350.000,- vrij op naam.
  • De eengezinswoningen aan de Nieuwe Kade (ruim 200 m2 woonoppervlakte) liggen in een prijsrange tussen de €500.000,- en  €550.000,- vrij op naam. Deze woningtypes zijn allemaal voorzien van een kelderberging, bereikbaar vanuit de woning.

Klik op onderstaande bestanden voor de plattegronden per woningtype.

 

De prijs is afhankelijk van afwerkingsniveau van de woningen. Hierover gaan we tijdens de informatieavond graag met u in gesprek. Over de blokken C, D en E volgt binnenkort meer informatie.

 

Impressie Blok D, E en F: Havengevel