Kade Noord

KADE NOORD is een uniek project. Nergens in de buurt van Zutphen kunt u zo mooi wonen in een nieuwbouwwoning/appartement. Het plan bestaat uit appartementen en woningen. De meeste woningen hebben een schitterend zicht op de nieuwe haven of de rivier de IJssel. Daarnaast liggen alle woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Deze wordt gerealiseerd boven de gezamenlijke parkeergarage.

Start Verkoop KADE NOORD

Eindelijk is het zover de start verkoop van de blokken G, H, I, J in het plan KADE NOORD aan de IJssel is een feit! Op 30 juni start de verkoop van 2 maisonnettes en 51 appartementen gelegen aan of nabij de IJssel en de Noorderhaven. De appartementen/maisonnettes zijn verkrijgbaar vanaf 75 m2 t/m 264 m2 en de prijzen variëren van € 270.000,- tot €1.090.000,-.

 

Op zaterdag 30 juni bent u vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur bij Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 te Zutphen de verkoopinformatie te verkrijgen.
Komt u ook naar de Start Verkoop? Laat het ons dan weten door u aan te melden via onderstaande button.

 

Woningblok E

Voor de blok E hebben wij enige tijd geleden een informatieavond georganiseerd. Naar aanleiding van deze avond hebben diverse mensen een voorkeurspositie toegewezen gekregen en is er met hen een afspraak gemaakt om een reserveringsovereenkomst te tekenen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een appartement in blok E, neem dan contact op met Eggink Maalderink Makelaars. Zij kunnen u vertellen welke appartementen nog beschikbaar zijn

 

Woningblokken C

Voor de appartementen in blok C wordt er op 4 juli van 17.00 – 19.00 uur in de Broodfabriek, Lijmerij 23 te Zutphen een informatieavond georganiseerd. Op deze avond tonen wij u alvast de voorlopige plattegronden van dit blok en kunt u zich vanaf dat moment inschrijven voor een eventuele voorkeur. Uiteraard ontvangt u hierover nog een aparte bericht.

 

Woningblokken A, D en F

Op donderdagavond 16 november organiseerden we een informatieavond betreffende de eengezinswoningen van KADE NOORD.
Tijdens deze avond presenteerden wij de uitgewerkte plattegronden en optionele indelingen voor de woningblokken A, D en F.

  • Woonblok A komt te liggen aan de Schamperdijkstraat en de woonblokken D en F aan de Nieuwe Kade, langs de haven. De verwachte prijsrange zal voor de woningen aan de Schampersdijkstraat (circa 160 m2 woonoppervlakte) liggen tussen de €320.000,- en €350.000,- vrij op naam.
  • De eengezinswoningen aan de Nieuwe Kade (ruim 200 m2 woonoppervlakte) liggen in een prijsrange tussen de €500.000,- en  €550.000,- vrij op naam. Deze woningtypes zijn allemaal voorzien van een kelderberging, bereikbaar vanuit de woning.

Klik op onderstaande bestanden voor de plattegronden per woningtype.

 

D Voor de blokken D en F hebben wij de belangstellenden die zich hiervoor eerder hebben aangemeld aangeschreven. Tot 18 juni kunnen zij hun voorkeursposities aangeven waarna wij deze in de week van 19 juni toewijzen. Met blok A wachten wij nog even aangezien de 11 eengezinswoningen in blok A de laatste te bouwen woningen zijn in het project Kade Noord. De start verkoop is hiervan nog niet bekend.