Een prachtige locatie

Zin in een mooi nieuw huis zonder uw favoriete stad te verlaten? Laat uw licht dan eens schijnen op de Noorderhaven. Hier loopt u zo het gezellige stadshart in én woont u heel dicht bij de IJssel. Via een netwerk van bestaande en nieuwe spooronderdoorgangen wordt Noorderhaven verbonden met de binnenstad en de rest van Zutphen. Daarbij is de bouw van de nieuwe haven in volle gang. Wat een aanwinst zal dit zijn, want deze plek vormt de verbinding tussen Noorderhaven en de IJssel.

Met de komst van de nieuwbouwwoningen en de voorzieningen in Noorderhaven maakt de binnenstad een sprong over het spoor. Het centrum van Zutphen en het aanbod van commerciële voorzieningen wordt flink vergroot. En dan woont u hier ook nog eens heerlijk rustig. Het bestaande landschap en de cultuurhistorische elementen van dit gebied dienden als basis voor de stedenbouwkundige opzet. Hierdoor zijn de natuur en de woningen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kortom, Noorderhaven biedt een unieke kans om rustig en nieuw te wonen op een plek waar stad, landschap en de IJssel elkaar ontmoeten.